Меню
м. Нововолинськ, вул. Бульвар Шевченка, 24
Наш адрес:
м. Нововолинськ, вул. Бульвар Шевченка, 24

Условия соглашения

Договір публічної оферти про продаж товарів та надання послуг інтернет-магазином 5lopat

Цей Договір є публічним договором – Договором  публічної оферти, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець). При повній згоді з даним Договором, покупець приймає умови і порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару.

Цей Договір є угодою між інтернет-магазином 5lopat, 5lopat.com.ua, іменоване надалі «Продавець», і будь-якою юридичною особою, фізичною особою-підприємцем або фізичною особою,  користувачем послуг інтернет-магазину, яка надалі іменується "Покупець"  (надалі – «Покупець»), що включає всі суттєві умови організації купівлі – продажу дистанційним способом (тобто через Інтернет – магазин).

Умови даного Договору регулюють взаємовідносини Продавця і Покупця та визначаються Законом України «Про захист прав споживачів» № 1023-XII від 12 травня 1991 року, Правилами роздрібної торгівлі непродовольчими товарами, затвердженими наказом Міністерства економіки України № 104 від 19 квітня 2007 року.

Ця угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом «усної угоди» і відповідно до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

Зміст

1. Загальні положення

2. Терміни та визначення

3. Предмет договору

4. Інформація о товарах

5. Порядок оформлення замовлення

6. Вартість і порядок оплати товару

7. Доставка замовлення

8. Порядок обміну та повернення товару

9. Права та обов’язки сторін

10. Порядок прийому товару покупцем

11. Гарантія

12. Відповідальність сторін

13. Інші умови

14. Термін дії договору

1. Загальні положення

1.1. Цей договір є публічною офертою ( відповідно до ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України) і містить всі істотні умови організації купівлі-продажу дистанційним способом, тобто через інтернет-магазин.

1.2. У відповідності до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і безсуперечним прийняттям умов публічного договору, тобто публічної оферти інтернет-магазину є факт оформлення замовлення у відповідності до п. 5 даного Договору та оплати замовлення в розмірі 100% на умовах цієї угоди.

1.3. Публічна оферта також вважається прийнятою при реєстрації Покупця на сайті інтернет-магазину.

1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений та згоден з його умовами, а також, у разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору. Крім цього, укладанням цього Договору, Покупець підтверджує, що йому повідомлено (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», йому відомий і зрозумілий.

2. Терміни та визначення

2.1. «Інтернет-магазин» - сайт Продавця («5lopat.com.ua»), створений для укладення договорів роздрібної та оптової купівлі-продажу на підставі ознайомлення Покупця з запропонованим Продавцем описом Товару на фотознімках, за допомогою мережі Інтернет, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення Покупця з Товаром - дистанційним засобом продажу товару.

2.2. "Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений в інтернет-магазині.

2.3. "Персональні дані" - будь-яка інформація, яка прямо чи опосередковано відноситься до певної особи, чи до особи, яка визначається.

2.4. «Істотний недолік Товару» - недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (Продавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак:

а) він взагалі не може бути усунутий;
б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів;
в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором.

3. Предмет договору

3.1. Інтернет-магазин зобов'язується передати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти товар на умовах Цього договору.

3.2. Цей договір регулює купівлю-продаж в інтернет-магазині, в тому числі:

а) добровільний вибір Покупцем товарів в інтернет-магазині;
б) самостійне оформлення Покупцем замовлення на сайті в інтернет-магазині;
в) оформлення Покупцем замовлення за допомогою соціальних мереж та інших засобів зв’язку;
г) оплата Покупцем замовлення, оформленого в інтернет-магазині;
ґ) виконання і передача замовлення Покупцеві у власність на умовах Цього договору.

4. Інформація про товари

4.1. Товар представлений в каталозі через графічні зразки і текстові описи, які є власністю Інтернет-магазину і його контрагентів.

4.2. Представлені графічні зразки містять одну або кілька фотографій певного товару і текстову інформацію: артикул, розміри, комплектацію, опис, ціну за одиницю продукції.

4.3. Всі інформаційні матеріали, представлені в Інтернет-магазині, носять довідковий характер і не можуть в повній мірі передати інформацію про властивості та характеристики товару, включаючи кольори, розміри і форми. У разі виникнення у Покупця питань, що стосуються властивостей і характеристик товару, Покупець повинен, перед оформленням замовлення, звернутися до менеджерів Інтернет-магазину за уточненнями.

4.4. На прохання Покупця менеджер Інтернет-магазину зобов'язаний надати (по телефону або за допомогою електронної пошти) іншу інформацію, необхідну і достатню, з точки зору Покупця, для прийняття ним рішення про покупку товару.

5. Порядок оформлення замовлення

5.1. Продавець виконує замовлення Покупця, яке надсилається на електронну адресу Продавця, і в якому вказуються всі дані (розмір, зріст) про кожного суб’єкта, для якого здійснюється пошиття спецодягу. За дані, вказані в замовленні несе відповідальність Покупець. Продавець відправляє Товар в строк до 15 (п'ятнадцяти) робочих днів з дня оплати замовлення. Відправлення Товару здійснюється за рахунок Покупця (узгодженим з покупцем шляхом). Вартість відправлення включається до рахунку-фактури виданого Постачальником (за умови наявності документального підтвердження вартості відправлення).

5.2. Покупець зобов'язаний оплатити замовлення протягом п’яти днів з моменту підтвердження замовлення менеджером. У разі несплати в зазначений термін, Інтернет-магазин в праві анулювати замовлення.

5.3. Покупець має право відмовитися від замовлення в будь-який час до моменту його відправки Покупцеві (за винятком товарів, які шиються індивідуально під замовлення), поставивши до відома Інтернет-магазин по телефону або через електронну пошту. Це не тягне для покупця ніяких наслідків.

6. Вартість і порядок оплати товару

6.1. Повна вартість товару вказується на сторінках інтернет-магазину Продавця.

6.2. Ціни на Товари і послуги можуть змінюватися в залежності від кон'юнктури ринку, що відбивається на цінах в інтернет-магазині.

Продавець не може змінювати ціну для конкретного Покупця, в разі, якщо той вже прийняв умови Продавця та здійснив у встановленому цим договором порядку оплату Товару (послуг).

6.3. Покупець може оплатити Замовлення наступними способами:

1) за допомогою банківського переказу грошей на поточний рахунок Продавця, що вказаний в рахунку (Покупець оплачує Замовлення протягом трьох днів з дати отримання рахунку в розмірі 100% передплати);
2) післяплатою при отриманні Замовлення в представництві служби доставки на території України чи на території іншої країни відповідно до місця здійснення замовлення Товару;
3) Кредитною карткою наступного типу:

 Visa

 • Visa Electron

 • Mastercard

 • Mastercard Electronic

 Maestro

4) будь-яким іншим способом за домовленістю з Продавцем.

7. Доставка замовлення

7.1. Відвантаження товару Покупцю відбувається після надходження від Покупця 100% оплати по виставленому рахунку.

7.2. Покупець отримує Товар за допомогою доставки, або одержує її особисто.

7.3.  Доставка і повернення товару виконується транспортною компанією (перевізником) за рахунок Покупця.

7.4. Вартість доставки в Інтернет-магазині не вказується, оскільки залежить від діючих тарифів транспортної компанії (перевізника).

7.5. Обов'язок Продавця передати товар Покупцю вважається виконаним в момент отримання Покупцем відправлення, як цей момент визначається відповідно до діючих правил поштового зв'язку.

7.6. Фактом приймання замовлення Покупцем є оплата товару і підпис Покупця на супровідному документі. Покупець зобов'язаний у присутності кур'єра або поштового працівника виконати прийняття замовлення за кількістю, якості, асортименту та комплектності. Після приймання замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються.

7.7. При невмотивованій відмові Покупця від замовлення або його частини в момент доставки, Покупцем оплачуються витрати Інтернет-магазину на доставку і повернення замовлення. Покупець не зобов'язаний компенсувати витрати Інтернет-магазину, пов'язані з доставкою замовлення, в разі якщо товар має неналежну якість, асортимент або комплектність.

7.8. При замовленні оптових партій, терміни і методи доставки узгоджуються окремо в кожному конкретному випадку.

7.9. Продавець не несе відповідальності за термін доставки замовлення, тому що вони залежать від дій третіх осіб (перевізників).

8. Порядок обміну та повернення товару належної якості

8.1. Покупець має право обміняти Товар належної якості на аналогічний у Продавця, в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням за наступними умовами:

А) відповідно до ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів», Покупець має право на обмін Товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі;

Б) Товар може бути замінений, якщо він жодного разу не був в експлуатації, не містить сліди використання та збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, ярлики;

8.2. У разі, якщо Товар не відповідає умовам визначеним пп. А) – Б) п. 8.1., Продавець має право відмовити в обміні Товару.

8.3. Обміну або поверненню також не підлягає наступний товар:

1) брендовані вироби;
2) вироби, які були пошиті за індивідуальними мірками;
3) вироби нестандартних кольорів, які відрізрізняються від зразків, представлених в Інтернет-магазині.

8.4 До товарів стандартного розміру, пошитих на замовлення і ідентичних товарів з каталогу (колір, фасон), а також до товарів, чиє поєднання кольорів відрізняється від стандартного, але при оформленні замовлення було підтверджено менеджером в електронному листі як ті, що підлягають обміну та поверненню; застосовуються ті ж умови, що і до стандартних товарів з каталогу.

8.5. Транспортні витрати на доставку Товару при обміні  за п. 8.1. покладаються на Покупця.

8.6. При обміні товару його гарантійний строк обчислюється заново від дня обміну.

8.5. Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, Покупець має право або придбати будь-які інші товари з наявного асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або розірвати договір та одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж.

9. Права та обов'язки сторін

9.1. Покупець зобов'язаний:

а)  ознайомитись з інформацією про Товар, яка розміщена на сайті Продавця;
б) самостійно оформити замовлення на сайті в Інтернет-магазині, своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;
в) при отриманні товару у перевізника впевнитися у його цілісності та комплектності шляхом огляду вмісту упаковки. У випадку виявлення пошкоджень та неповної комплектації – зафіксувати їх в акті, який разом із Покупцем повинен підписати співробітник перевізника.

9.2. Покупець має право вимагати від Інтернет-магазину дотримання умов цього договору.

9.3. Інтернет - магазин зобов'язаний:

а) дотримувати умов цього